Ejendomsfonde

HLM investerer primært i boligejendomme, som indgår i vores fonde. HLM FOND I startet kapitaltegning i sommer 2018 og blev overtegnet i foråret 2019. Fonden er p.t. halvt investeret og vi forventer at den vil være fuld investeret i løbet af 2020.

Som investor har du mulighed for at tilpasse afkast og risiko i forhold til din investeringsstrategi og risikoprofil.

INVESTERING I BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMME OG BOLIGPROJEKTER

Vi beskæftiger os med investering og værdiudvikling af boligudlejningsejendomme eller boligprojekter i Hovedstadsområdet og de større sjællandske byer. De investeringsejendomme vi opkøber, indgår efterfølgende i én af vores fonde.

Vi investerer i ejendomme ud fra en value-add strategi HLM Fond I. Strategien for HLM Fond II er investering i value-add ejendomme, markedsleje ejendomme og byggeprojekter, som er med til at sprede risikoen i ejendomsporteføljen. HLM FOND II er under etablering og forventes at være klar til kapitalrejsning i løbet af efteråret 2019.

Ejendomsfonde Bygning
 

VALUE ADD BOLIG

Investering i boligejendomme med value add potentiale og attraktive beliggenheder i Storkøbenhavn. Denne fond er nu lukket for tegningstilsagn.


  • Afkast 10,60%
  • Tegningsstørrelse DKK 1.500.000
  • Anvisningsret til fondens boliger
  • Et attraktivt afkast og stor risikospredning

UNDER ETABLERING – forventes klar i løbet af efteråret 2019.

Ejendommene som købes ind i denne fond er beliggende i Storkøbenhavn og sjællandske byer.

Hvis du ønsker at høre mere om muligheder for investering i denne fond er du velkommen til at kontakte og for et møde. Dette kan gøre på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil 24 88 44 51.